h1

До всички стопани на лабрадори. Важно. Прочетете.

април 10, 2008

Във връзка с това, че напоследък започнаха масово да изчезват кучета от нашата любима порода, предупреждаваме, че кучетата могат да са обект на кражба. Има слухове за група, която краде в Южна България, а продава в Северна и обратно. Реагирайте с повишено внимание.
Бъдете особенно внимателни, ако кучето ви прекарва деня в двора. Научете го да прави задръжка пред входната врата, като я види отворена да сяда. Така рискът да се измъкне намалява на половна. По възможност не оставяйте кучето си без надзор докато е навън. Същото важи и ако го оставяте само в кола, била тя и заключена.
Оглеждайте се за нови, вече пораснали кучета, които току що са взети от новите им стопани. Разпитвайте от къде са дошли, за да можем да помогнем на стопаните на изчезналите животни.
Януари 2008 в Русе е изчезнал жълт мъжки лабрадор на име Бруно. Кучето е с чип, може да бъде идентифицирано, но още не е намерено.

Бруно

В началото на Март в кв. Илиенци в София е изчезнала две годишната Сара. Сара изчезва от двор, плътно ограден и затворен. Вероятно става дума за кражба. Кучето е с чип и лесно може да се идентифицира. Това са телефоните за информация за нея
0899877412, 0888161680, 0887 551178.

Сара

На 16.03 в района на кв. Бъкстон е изчезнал Джорди, черен мъжки лабрадор на близо две години. Джорди се е измъкнал от двора и после е изчезнал в дънземя. Стопаните му дават награда за намирането му.
855-27-57 ,0888435013 ,0878552757

Джорди

На 07.04 в село Драгичево изчезна Марк – шоколадов лабрадор на около година. Бил е сам в двора на къщата, по разкази на очевидци е скитал из селото, явно се е измъкнал. После и той е потънал в дънземя. Ако имате информация за него 0897344975- Десислава
Марк

На 08.04 в Пловдив кв. Бунарджика е изчезнал Алек – черен лабрадор ретривър на годинка. И Алек е изчезнал от двора и въпреки голямата група хора, лабрособственици, която претърси района сантиметър по сантиметър, Алек се е изпарил. Ако имате информация за него – тел. 0887 513 432 – Бистра. Стопаните са обявили ГОЛЯМО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!!

Алек

Всички тези кучета са много обичани от техните семейства. Надявам се да ги открием и да няма нови попълнения в списъка с изчезналите.

Моля всички, които четат този пост да слагат този текст или линкове към него в различни форуми или онлайн места за обяви. Много се надявам така кучетата бързо да се намерят. Стопаните им разчитат на всички нас.

Advertisements

7 Коментари

  1. Алек е намерен. Откраднат е бил, както и подозирахме, не изчезват така случайно и изведнъж. Дано се намерят и другите кучета. Стискам палци за това.


  2. […] ми е пуснала важно съобщение за кражби на кучета и апелира да го […]


  3. […] Още в сайта на bglabradors! […]


  4. […] красиви и умни животни. За по-подробна информация тук Човек никога не е сигурен с възрастните! За четене […]


  5. […] отново с домашния любимец е съвсем реален… собствениците на лабрадори да внимават, оказва се, че действаг групи за кражба именно на тези […]


  6. Още един от бегълците се намери. Шоколодавият Марк е вече в къщи при семейството си. Слава богу не е бил откраднат, а добри хора на някаква бензиностанция до Драгичево са го приютили.Дано и останалите имат късмета на Марк и Алек.


  7. кучето ми изчезна на 20 август 2014.черен мъжки лабрадор на 2 години и половина в Пловдив Смирненски 0878360219Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: